Skip to content

Polisi Penafian dan Kerahsian

Polisi Penafian dan Kerahsiaan

Pemilik laman web The Diagnosa tidak berkongsi maklumat anda dengan pihak ketiga. TheDiagnosa juga tidak akan berkongsi maklumat tentang lawatan anda ke laman web kami.

Penggunaan maklumat

Anda bersetuju untuk membaca dan menggunakan semua maklumat yang diperolehi dari laman web ini atas tanggungjawab sendiri. Risiko jika berlaku sebarang kerugian, kerosakan atau kemalangan yang berlaku disebabkan penggunaan maklumat daripada laman web ini adalah tanggungjawab sendiri.

Pihak The Diagnosa cuba menyampaikan maklumat dengan cara yang baik dan mudah difahami oleh masyarakat. Namun kesilapan penulisan ataupun kecuaian tidak dapat dielakkan dan bukan disengajakanMaklumat dalam laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan  mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.

Hak Cipta Artikel, Maklumat dan bahan

Semua Hasil penulisan di laman web The Diagnosa ini adalah hak pemilik laman web dan juga penulis. Anda perlu mendapatkan kebenaran daripada pemilik laman web ini sekiranya anda ingin menyalin sepenuhnya ke dalam mana-mana media termasuk laman sesawang, blog, surat khabar, majalah atau media atas talian.

Pihak kami sentiasa menghormati hak cipta orang lain

Slot Temujanji

Bagi pelawat yang menggunakan slot temujanji dan ingin membuat temujanji maklumat anda seperti nama dan alamat email akan dikongsikan kepada pihak klinik/farmasi. Ini untuk memudahkan mereka untuk menghubungi anda

Advertisements